Behandlinger

Book en tid


Behandlinger"PHYTOMER" ANSIGTSBEHANDLINGER


Cyfolia 100% økologisk - PHYTOMER
100% økologisk ansigtsbehandling fra Phytomer. Produkterne er cremede og friske og de tager varer på huden og den fine hud om øjnene. Ekstraordinært ved denne behandling er den hele 30 minutter lange ansigts og øjenmassage med en nærende økologisk olie. Behandlingstid 60min + vejledning i hjemmepleje Indeholder: Hudanalyse Dobbeltafrensning Peeling Massage Maske Cremer
695,-

Extended Youth - PHYTOMER
Extended Youth Genskaber huden og udfylder linier. Dobbelt afrensning Hudanalyse. Peeling. Pure pore heating mask der absorberer affaldsstoffer og tilstopninger i huden. Øger iltningen i hudens celler. Dybderens ved næsen Ansigtsmassage udføres med stimulerende og nærende massagecreme. Efterfølgende masseres et koncentrat til udglatning af linjer med speciel massageteknikker ind i alle liner samt der påføres et koncentrat til opstramning af underansigtet. Special masken tilberedes og påføres. Masken er en gummimaske som laver et mini facelift. Afsluttes med tilpasset serum og cremer tilpasset din hudtype. Behandlingstid 75min + vejledning i hjemmepleje Hvis dybderensning af hele ansigtet ønskes så HUSK at bestille det som tillæg til behandlingen.
695,-

Douceur Marine - PHYTOMER
Forbedrer hudens evne til at modvirke rødme og sensitivitet. Dobbelt afrensning af ansigt, hals og decolleté. Hudanalyse. Peeling af huden med enzympeeling. Pure pore heating mask (varme maske) masseres på huden med pensler, som giver en dejlig afslappende følelse. Masken absorberer affaldsstoffer og tilstopninger i huden samt øger iltningen i hudens celler. Dybderens ved næsen Ansigtsmassage udføres med nærende massagecreme. Speciel serum/creme perfecting bi gel påføres rødmende områder, Special masken tilberedes og påføres huden. Den styrker hudens barriere, beskytter og virker antiinflammatorisk Behandlingen afsluttes med serum, øjencreme samt dagcreme tilpasset din hudtype. Varighed: 60min + vejledning i produkter til hjemmepleje Hvis dybderensning ønskes af hele ansigtet, så HUSK at bestille det som tillæg til behandlingen.
695,-

Hydra Original - PHYTOMER
Intens fugttilførsel med økologiske og marine ingredienser. Dobbelt afrensning af huden Hudanalyse Peeling med den nye HYDRA EXFOLIATING MIST der samtidig giver din hud en skånsom peeling også tilføre fugt. Pure pore heating mask påføres og der udføres en massage med pensler. Masken absorberer affaldsstoffer og tilstopninger i huden. Øger iltningen i hudens celler. Dybderens ved næsen Ansigtsmassage udføres med nærende massagecreme Påføring af Replenishing hydrating serum samt Hydrating creamy mask med økologisk Nori alge, der styrker hudens evne til at modstå udtørring og stress. Afsluttes med tilpasset serum og cremer Vejledning i produkter Hvis dybderensning af hele ansigtet ønskes så HUSK at bestille det som tillæg til behandlingen.
695,-

Oligoforce Lumination - PHYTOMER
En behandling der arbejder på pigmentforandringer, rynker og udjævning af hudtonen. Med Oligoforce Lumination får du: - Mere glød - Reducering i intensiteten af pigmenteringer - Mere ensartet og lysende hudtone - Rynker er udglatte. Dobbelt afrensning af huden Peeling af ansigt, hals samt decollete Efterfølgende masseres Pure Heating Mask (Varmemaske) ind med den skøn massage udført med pensler - Masken opvarmer huden og sørger for at affaldsstoffer frigives fra huden. Herefter påføres 20% AHA (frugtsyre) Massage af ansigt, hals, decollete, nakke, skuldere og hovedbund. Sheet masken påføres og du hviler i 15 minutter i stilhed. Behandlingen afsluttes med tilpasset serum og cremer. Behandlingstid 60min + vejledning i hjemmepleje Hvis dybderensning ønskes så HUSK at bestille det som tillæg til behandlingen.
695,-

TILLÆG Læbe Behandling
Forkæl dine læber og læbeomgivelserne med denne skønne behandling. Læberne bliver først exfolieret med en fugtgivende og plejende peeling gele med små korn. Derefter får du en læbemaske på som gør dine læber lækre bløde og fyldt op med fugt.
150,-

TILLÆG Dybderens
Bruges som tillæg hvis du ønsker ekstra dybderens i en af ansigtsbehandlingerne. Der er dybderens ved næsen i alle ansigtsbehandlinger som er inkluderet i prisen. Teenagerbehandlingen (dybderens) skal der ikke bestilles ekstra tillæg.
150,-

TILLÆG Relax Back Beauty Treatment
Afslappende rygbehandling der starter med at du får en lækker peeling af ryggen med Gentle Scrub fra PHYTOMER. Derefter en let blid rygmassage så du kommer helt ned i tempo samtidig med at du lytter til den blide musik der følger hvilepulsen. Efter massage skal du om på ryggen, hvor Self Heating masken bliver blandet. Den indeholder blandt andet Marina Complex som afspænder musklerne. Den er med til at øge afslapningen samtidig med at den gør sit arbejde ved at afgifte, renser og opfrisker huden. Masken ligger du med under din ansigtsbehandling. Masken bliver vasket af og din ryg bliver smurt ind i velduftende Oligomer Well Being Sensation Body Cream fra Phytomer.
249,-

"VIE COLLECTION" ANSIGTSBEHANDLINGER


PRO-COLLAGEN Lifting Firming Treatment - VIE COLLECTION
PRO-COLLANGEN- Lifting Firming Treatmentbehandlingen er den nyeste behandling fra VIE COLLECTION. Det er en opstrammende behandling der genskaber hudens fasthed. Inspireret af medicinske teknikker, der kompenserer for tabet af de kollagene fibre i huden. Med specielle massage teknikker som genskaber vævet, samt brugen af specialt designet face-shaper (Ruller UDEN nåle) kan vi hjælpe huden med et løft. Under behandlingen påføres der dobbelt maske der har til job at aktiver fibroblasterne, som er de celler som står for kollagen produktionen. TIME CONTROL Deep Wrinkle EGF Mask der genskaber fylden og giver fasthed Plasticizing Mask with Peptide ProCollagen er en gummimaske der opstrammer huden Varighed: 60min + vejledning af hjemmepleje Anbefales som et kurforløb med 3 behandling over en periode på 3-4 uger. Ved bestilling på et kurforløb opnåes en rabat på 20% Kan anvendes sammen med ultra concentrated acid peel for en optimal effekt.
795,-

3D Wrinkle Smoothing Densifying Treatment - VIE COLLECTION
3D Wrinkle Smoothing Densifying Treatment er behandlingen til dig som gerne vil dine linjer og rynker til livs. Med denne behandling bliver huden mere glat og jævn. Linjer og rynker gøres mindre synlige og huden fyldes op med fugt. Helt UDEN brug af nåle. Synlige resultater fra 1. behandling! 3D Wrinkle Smoothing Densifying Treatment er en supplerende eller alternativ behandling til botox og fillers. I behandlingen arbejdes der med: Et peptide der ligner og opføre sig som Botox ved at sætte sig på modtager receptoren* som forhindre at give musklen besked om at skulle trække sig sammen. Hyaluronsyre** til at udglatte og opstramme rynker samt at den fugter intens. 3D Wrinkle Smoothing Densifying Treatment  er en behandling der præcis og effektiv laver en udbedring på etablerede linjer ved hjælp af teknikker samt produkterne der er inspireret af botox og restylane indsprøjtninger. Her arbejdes dog HELT UDEN brug af nåle. I denne behandling får du videnskabens mest højteknologiske cosmeceutical ingredienser, der leverer de samme synlige resultater som injektioner mod aldring. Behandlingen tager 60min + vejledning af hjemmepleje produkter til optimal resultat. Hvis du ønsker udrensning skal du huske at booke TILLÆG dybderens. DU kan med fordel købe et kurforløb hvor du får 3 behandlinger inden for maks 4 uger. Ved kurforløb får du minus 20% *En receptor er et protein, som sidder i cellemembranen eller inde i cellen. Receptoren ændrer struktur, når den binder til et bestemt stof og kan på den måde modtage et signal og reagere på signalet ved at videresende et nyt signal**Hyaluronsyre findes i 3 forskellige molekyler -lav molekylær vægt, Høj molekylær vægt og Fri højmolekylær vægt) og hos Vie Collection findes de alle 3.
795,-

ROSA CONTROL Anti-Redness Treatment - VIE COLLECTION
Kan du genkende en eller flere af nedenstående tilstande? Så har jeg den perfekte løsning til dig! · Pludselig rødme · Vedvarende rødme · Rødme med synlige blodkar · Intens rødme med bumser En aktiv behandling som samtidig beskytter, beroliger og korrigerer rødme. Synlige resultater. Behandlingen er tester under dermatologisk forhold. Behandlingen består af: Afrensning af ansigt, hals og décolleté Enzympeeling til sensitiv hud. Serum påføres indeholdende blandt andet Vitamin B5 og BPX (genskaber kapilærerne og korrigere rødme) Masssage udføres med vores ultra afslappende værktøj som lindrer, beroliger, stimulerer mikrocirkulationen og virker afslappende. Efterfølgende en manuel drænerende massage. Dernæst påføres special masken om er fyldt med vitaminer som B3, C-vitamin og allantoin. Masken fjernes og serum, øjencreme samt dagcreme påføres. Massagen med værktøjet udføres endnu en gang. Behandlingen afsluttes med vejledning i produkter og videre behandlingsforløb. Det anbefales at få et kurforløb for optimalt resultat. Ved køb af kurforløb på minimum 3 behandlinger inden for 3-4 uger opnår du en rabat på 20%
795,-

MESOFORCE - VIE COLLECTION
Mesoforce er for dig med en tør, dehydreret og grå hud uden fylde. Huden boostes med vitaminer samt genopbyggende ingredienser. Du får en fornyet hud genopfyldt med fugt. Dobbelt afrensning af huden. Hudanalyse. Derefter lækker peeling med Modeling Butter og Micro-D, der fjerner døde hudceller og giver øjeblikkelig liv til huden. Påføring af den valgte vitamin serum: Vita C = Trist hud, slap hud eller rygerhud Vita B = Sensitiv hud Vita E = stresset og udsat hud Massage med Special mesorulle fra VIE COLLECTION der blandt andet øger blodcirkulationen og hjælper med at indsluse den valgte serum og de efterfølgende produkterne. Afslappende massage af hovedhund, ansigt, hals, décolleté, nakke, skulder og hænder. Special Maske fra VIE COLLECTION Tilpasset cremer og serum Vejledning i hjemmepleje Varighed 50min
795,-

FRUGTSYRE ULTRA CONCENTRATED ACID PEEL 20% - VIE COLLECTION
Glycolsyre peeling for optimal cellefornyelse og reducering af rynker og hyperpigmentering. Dobbelt afrensning af huden. Exfoliering af huden med special blandet peeling fra VIE COLLECTION. Påføring af Glycolsyre der giver en effektiv og sikker eksfoliering. Hovedbund, nakke og håndmassage. Specialmaske fra VIE COLLECTION for optimal fugt af huden. Tilpasset serum og cremer. Vejledning i hjemmepleje Varighed 45min Hvis dybderensning ønskes så HUSK at bestille det som tillæg til behandlingen.
595,-

TILLÆG Læbe Behandling
Forkæl dine læber og læbeomgivelserne med denne skønne behandling. Læberne bliver først exfolieret med en fugtgivende og plejende peeling gele med små korn. Derefter får du en læbemaske på som gør dine læber lækre bløde og fyldt op med fugt.
150,-

TILLÆG Dybderens
Bruges som tillæg hvis du ønsker ekstra dybderens i en af ansigtsbehandlingerne. Der er dybderens ved næsen i alle ansigtsbehandlinger som er inkluderet i prisen. Teenagerbehandlingen (dybderens) skal der ikke bestilles ekstra tillæg.
150,-

TILLÆG Relax Back Beauty Treatment
Afslappende rygbehandling der starter med at du får en lækker peeling af ryggen med Gentle Scrub fra PHYTOMER. Derefter en let blid rygmassage så du kommer helt ned i tempo samtidig med at du lytter til den blide musik der følger hvilepulsen. Efter massage skal du om på ryggen, hvor Self Heating masken bliver blandet. Den indeholder blandt andet Marina Complex som afspænder musklerne. Den er med til at øge afslapningen samtidig med at den gør sit arbejde ved at afgifte, renser og opfrisker huden. Masken ligger du med under din ansigtsbehandling. Masken bliver vasket af og din ryg bliver smurt ind i velduftende Oligomer Well Being Sensation Body Cream fra Phytomer.
249,-

"PHYTOCEANE" ANSIGTSBEHANDLING


Shirakami - PHYTOCEANE
Fugtgivende ansigtsbehandling der gennemfugte din hud og beskytte den med virkningsfylde antioxidanter. Behandlingstid 60min
695,-

HERRE ANSIGTSBEHANDLINGER


MENS ROOM
Dette er ansigtsbehandlingen til den selvbevidste mand. Behandlingen skrædersyes til et individuelle behov med produkter fra Phytomer. I dag ønsker mænd at være præsentabel og i større grad benytter sig af skønhedsklinikker. Her får de blandt andet fjernet uønsket hårvækst på kroppen samt rettet bryn. De fleste mænd har det godt med deres krop og udseende, men samtidig vil de gerne bevare eller tilføje et strejf af det ungdommeligt look. Varighed 60min
595,-

MENS VIP ROOM
Dette er ansigtsbehandlingen til den selvbevidste mand. Behandlingen skræddersyes til et individuelle behov med produkter fra Phytomer. INKL fjernelse af ørehår og næsehår I dag ønsker mænd at være præsentabel og i større grad benytter sig af skønhedsklinikker. Her får de blandt andet fjernet uønsket hårvækst på kroppen samt rettet bryn. De fleste mænd har det godt med deres krop og udseende, men samtidig vil de gerne bevare eller tilføje et strejf af det ungdommeligt look. Varighed 70min
695,-

MENS GOLD VIP ROOM
Dette er ansigtsbehandlingen til den selvbevidste mand. Behandlingen bliver skrædersyet til et individuelle behov med produkter fra Phytomer. INKL voks af ørehår, næsehår og ryg. Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen. Undgå stramtsiddende tøj de første par timer. I dag ønsker mænd at være præsentabel og i større grad benytter sig af skønhedsklinikker. Her får de blandt andet fjernet uønsket hårvækst på kroppen samt rettet bryn. De fleste mænd har det godt med deres krop og udseende, men samtidig vil de gerne bevare eller tilføje et strejf af det ungdommeligt look. Varighed ca.90min
1095,-

TILLÆG Relax Back Beauty Treatment
Afslappende rygbehandling der starter med at du får en lækker peeling af ryggen med Gentle Scrub fra PHYTOMER. Derefter en let blid rygmassage så du kommer helt ned i tempo samtidig med at du lytter til den blide musik der følger hvilepulsen. Efter massage skal du om på ryggen, hvor Self Heating masken bliver blandet. Den indeholder blandt andet Marina Complex som afspænder musklerne. Den er med til at øge afslapningen samtidig med at den gør sit arbejde ved at afgifte, renser og opfrisker huden. Masken ligger du med under din ansigtsbehandling. Masken bliver vasket af og din ryg bliver smurt ind i velduftende Oligomer Well Being Sensation Body Cream fra Phytomer.
249,-

TILLÆG Dybderens
Bruges som tillæg hvis du ønsker ekstra dybderens i en af ansigtsbehandlingerne. Der er dybderens ved næsen i alle ansigtsbehandlinger som er inkluderet i prisen. Teenagerbehandlingen (dybderens) skal der ikke bestilles ekstra tillæg.
150,-

TILLÆG Læbe Behandling
Forkæl dine læber og læbeomgivelserne med denne skønne behandling. Læberne bliver først exfolieret med en fugtgivende og plejende peeling gele med små korn. Derefter får du en læbemaske på som gør dine læber lækre bløde og fyldt op med fugt.
150,-

ANSIGTSBEHANDLINGER


Diamantslibning
Diamant peeling er effektiv exfoliering, hvor man fjerner det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en mere fast og glat hud med masser af glød. Derudover mindsker behandlingen rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering. - Giver huden en sundere glød - Ensarter og udglatter huden - Reducerer rynker og linjer - Reducerer pigmentforandringer - Mindsker ar - Mindsker porer - Reducerer akne og uren hud. Varighed 45min
595,-

Diamantslibning med frugtsyre
Diamant peeling er en blid og effektiv exfoliering, hvor man fjerner det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en mere fast og glat hud med masser af glød. Derudover mindsker behandlingen rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering. - Giver huden en sundere glød - Ensarter og udglatter huden - Reducerer rynker og linjer - Reducerer pigmentforandringer - Mindsker ar - Mindsker porer - Reducerer akne og uren hud. INCL. FRUGTSYRE der er med til at binde fugten i huden. Varighed: 60min + vejledning af hjemmepleje
695,-

Frugtsyre AHA
Glycolsyre peeling for optimal cellefornyelse og reducering af rynker og hyperpigmentering. Dobbelt afrensning af huden. Exfoliering af huden med special blandet peeling fra VIE COLLECTION. Påføring af Glycolsyre der giver en effektiv og sikker eksfoliering. Hovedbund, nakke og håndmassage. Specialmaske fra VIE COLLECTION for optimal fugt af huden. Tilpasset serum og cremer. Vejledning i hjemmepleje Varighed 45min Hvis dybderensning ønskes så HUSK at bestille det som tillæg til behandlingen.
595,-

VIP Deluxe
Forkæl dig selv med denne VIP ansigtsbehandling. Behandlingen starter med en let afslappende rygmassage. Derefter skal du om på ryggen at ligge hvor PHYTOMER RELAX BACK HEAT MASK bliver lagt langs rygsøjlen. Den øger afslapningen og huden afgiftes. Derefter en dobbelt afrensning af huden, hudanalyse samt peeling. Farvning af vipper og bryn inkl. retning. Afslappende udrensende massage med PHYTOMER PURE HEAT MASK der masseres ind med pensler. Varmen åbner hudens porer så de får en behagelig dybderens. Massage af hovedbund, ansigt, hals, décolleté og hænder. Læberne exfolieres og læbemaske påføres. Specialmaske påføres fra Phytomer eller Vie Collection afhængig af hudtype. Speciel øjenmaske fra Phytomer eller Vie collection (afhængig af hvilken specialmaske der bliver brugt til ansigtet) der opstrammer, udglatter og fugter øjenomgivelserne. Cremer og serum tilpasset din hud. Vejledning i hjemmepleje. Varighed: 120minutter af ren forkælelse.
1450,-

Teenager behandling - Dybderens
En Teenage behandling er faktisk ikke kun til en teenager. Alle med hudproblemer kan få brug for at få fjernet hudorme, milier (talgknopper) og bumser samt få behandlet den tørhed som ofte også er tilstede. En ung hud er særlig sensitiv overfor snavs og forurening. Samtidig er den unge ud ofte udfordret af hudens overproduktion af fedt og talg, som kan give både bumser og en skinnende hud. Det er derfor vigtigt, at du husker at rense din hud 2 gang dagligt samt tilfører den fugt. Problemerne bliver oftest forværret, da de unge udtørrer huden med de forkerte produkter, eller slet ikke behandler den...... og så står vi med 2 problemer. En uren hud og en tør hud. Behandlingen består af: - Dobbelt afrensning - Hudanalyse - Peeling - Dybderensende varme maske der bliver masseret ind med pensler. Den er med til at blødgøre huden og gøre den klar til udrensning. - Udrensning - Maske - Tilpasset serum og cremer - Vejledning i produkter. Varighed 45min
495,-

Klassisk Ansigtsbehandling
Hudanalyse, 2 x afrens, peeling, lidt dybderens, hovedbundsmassage, ansigtsmassage, massage af skuldre og nakke, tilpasset maske og tilpasset cremer. Evt. mineralpudder. Behandlingstid: 1 time
595,-

Mini Ansigtsbehandling
2 x afrens, peeling, hovedbundsmassage kort massage af ansigt, skuldre og nakke, tilpasset maske og cremer. Behandlingstid: 40min
395,-

Ansigtsmassage
1 x afrens, hovedbundsmassage, massage af ansigt, skuldre og nakke. Behandlingstid: 30min
295,-

TILLÆG Læbe Behandling
Forkæl dine læber og læbeomgivelserne med denne skønne behandling. Læberne bliver først exfolieret med en fugtgivende og plejende peeling gele med små korn. Derefter får du en læbemaske på som gør dine læber lækre bløde og fyldt op med fugt.
150,-

TILLÆG Dybderens
Bruges som tillæg hvis du ønsker ekstra dybderens i en af ansigtsbehandlingerne. Der er dybderens ved næsen i alle ansigtsbehandlinger som er inkluderet i prisen. Teenagerbehandlingen (dybderens) skal der ikke bestilles ekstra tillæg.
150,-

TILLÆG - Relax Back Beauty Treatment
Afslappende rygbehandling der starter med at du får en lækker peeling af ryggen med Gentle Scrub fra PHYTOMER. Derefter en let blid rygmassage så du kommer helt ned i tempo samtidig med at du lytter til den blide musik der følger hvilepulsen. Efter massage skal du om på ryggen, hvor Self Heating masken bliver blandet. Den indeholder blandt andet Marina Complex som afspænder musklerne. Den er med til at øge afslapningen samtidig med at den gør sit arbejde ved at afgifte, renser og opfrisker huden. Masken ligger du med under din ansigtsbehandling. Masken bliver vasket af og din ryg bliver smurt ind i velduftende Oligomer Well Being Sensation Body Cream fra Phytomer.
249,-

BRYN OG VIPPER


Farve bryn
155,-

Farve vipper
155,-

Retning af bryn
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen.
155,-

Retning og farve af bryn
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen.
195,-

Farve vipper og bryn inkl. retning
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen.
315,-

TILLÆG Læbe Behandling
Forkæl dine læber og læbeomgivelserne med denne skønne behandling. Læberne bliver først exfolieret med en fugtgivende og plejende peeling gele med små korn. Derefter får du en læbemaske på som gør dine læber lækre bløde og fyldt op med fugt.
150,-

BROW LIFT


Brow lift MED farve og retning
549,-

Brow Lift UDEN farve og retning
495,-

TILLÆG Læbe Behandling
Forkæl dine læber og læbeomgivelserne med denne skønne behandling. Læberne bliver først exfolieret med en fugtgivende og plejende peeling gele med små korn. Derefter får du en læbemaske på som gør dine læber lækre bløde og fyldt op med fugt.
150,-

LASH LIFT


Lash Lift - uden farve
Få et naturligt look med Lash Lift der fremhæver dine øjne. Et permanent buk af dine egne vipper så du slipper for vippebukkeren hver dag der slider på din vipper.
395,-

Lash Lift - med farve
Få et naturligt look med Lash Lift der fremhæver dine øjne. Et permanent buk af dine egne vipper så du slipper for vippebukkeren hver dag der slider på din vipper.
495,-

TILLÆG Læbe Behandling
Forkæl dine læber og læbeomgivelserne med denne skønne behandling. Læberne bliver først exfolieret med en fugtgivende og plejende peeling gele med små korn. Derefter får du en læbemaske på som gør dine læber lækre bløde og fyldt op med fugt.
150,-

EYELASH EXTENSIONS - Single Lash


Eyelash Extensions NYT SÆT
OBS OBS OBS! Husk at komme uden mascara. Ikke at det er nødvendigt, men hvis du ønsker at få farvet dine vipper inden Eyelash Extensions, er det VIGTIGT at det bliver gjort mindst et par dage inden da der ellers KAN ske en kemisk reaktion. Igen det er ikke nødvendigt da Eyelash vipperne er kulsorte og det samme er limen.
995,-

Opfyldning fra anden klinik
Denne behandling skal du vælge hvis du ønsker en opfyldning hvor dine eyelash er lavet på en anden klinik. Som MINIMUM skal halvdelen af eyelash være tilbage. Ellers er det et nyt sæt du skal vælge.
695,-

1 Uges opfyldning
MAKS 7 DAGE Dine eyelash skal være lavet hos V.I.P.pe Lounge, ellers skal du vælge opfyldning fra anden klinik
275,-

2 Ugers opfyldning
MAKS 14 DAGE Dine eyelash skal være lavet hos V.I.P.pe Lounge, ellers skal du vælge opfyldning fra anden klinik
375,-

3 Ugers opfyldning
MAKS 21 DAGE Dine eyelash skal være lavet hos V.I.P.pe Lounge, ellers skal du vælge opfyldning fra anden klinik
525,-

4 Ugers opfyldning
MAKS 35 DAGE Dine eyelash skal være lavet hos V.I.P.pe Lounge, ellers skal du vælge opfyldning fra anden klinik
680,-

Aftagning af eyelash
Vipperne fjernes med en limopløser, der skånsomt fjerner dine Eyelash. Forsøg ikke at fjerne dem selv, da du risikerer at ødelægge dine egne vipper
250,-

TILLÆG Læbe Behandling
Forkæl dine læber og læbeomgivelserne med denne skønne behandling. Læberne bliver først exfolieret med en fugtgivende og plejende peeling gele med små korn. Derefter får du en læbemaske på som gør dine læber lækre bløde og fyldt op med fugt.
150,-

HÅRFJERNING MED VOKS


TILLÆG Læbe Behandling
Forkæl dine læber og læbeomgivelserne med denne skønne behandling. Læberne bliver først exfolieret med en fugtgivende og plejende peeling gele med små korn. Derefter får du en læbemaske på som gør dine læber lækre bløde og fyldt op med fugt.
150,-

1/2 arme (fra albue til håndled eller fra skulder til albue)
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen. Undgå stramtsiddende tøj de første par timer.
220,-

1/1 arme (fra skulder til håndled)
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen. Undgå stramtsiddende tøj de første par timer.
265,-

Armhuler
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen. Undgå stramtsiddende tøj de første par timer.
175,-

Navle område
149,-

Bikinikant
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen. Undgå stramtsiddende tøj de første par timer.
275,-

Brazilian wax
Hårene bør være min. 1/2 - 1 cm for at være sikker på at hårene kommer med. Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen. Undgå stramtsiddende tøj de første par timer.
450,-

Brazil + Baller
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen. Undgå stramtsiddende tøj de første par timer.
595,-

Brazilian wax og voks af hele benet
Hårene bør være min. 1/2 - 1 cm for at være sikker på at hårene kommer med. Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen. Undgå stramtsiddende tøj de første par timer.
845,-

1/2 ben (fra knæ og ned)
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen. Undgå stramtsiddende tøj de første par timer.
285,-

1/2 ben Fra knæ og ned + lårets bagside
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen. Undgå stramtsiddende tøj de første par timer.
385,-

1/1 Hele benet
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen. Undgå stramtsiddende tøj de første par timer.
525,-

1/1 Hele benet inkl. bikinikant
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen. Undgå stramtsiddende tøj de første par timer.
595,-

Lårets bagside
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen. Undgå stramtsiddende tøj de første par timer.
250,-

Lårets bagside + forside
350,-

Lænden
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen. Undgå stramtsiddende tøj de første par timer.
150,-

Baller
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen. Undgå stramtsiddende tøj de første par timer.
250,-

Ryg
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen. Undgå stramtsiddende tøj de første par timer.
395,-

Bryst
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen. Undgå stramtsiddende tøj de første par timer.
395,-

Overlæbe
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen.
120,-

Overlæbe + hage
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen.
185,-

Hage
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen.
125,-

Bakkenbarter
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen.
145,-

Kinder
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen.
249,-

Næsehår
95,-

Ørehår
95,-

Hele ansigtet inkl. retning af bryn
Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen.
399,-

KROPSBEHANDLINGER


Relax Back Beauty Treatment
Afslappende rygbehandling der starter med at du får en lækker peeling af ryggen med Gentle Scrub fra PHYTOMER. Derefter en let blid rygmassage så du kommer helt ned i tempo samtidig med at du lytter til den blide musik der følger hvilepulsen. Efter massage skal du om på ryggen, hvor Self Heating masken bliver blandet. Den indeholder blandt andet Marina Complex som afspænder musklerne. Den er med til at øge afslapningen samtidig med at den gør sit arbejde ved at afgifte, renser og opfrisker huden. Masken ligger du med i 15 minutter, hvor du samtidig får en dejlig hovedbundsmassage. Masken bliver vasket af og din ryg bliver smurt ind i velduftende Oligomer Well Being Sensation Body Cream fra Phytomer. Varighed 30min
450,-

Cellulite behandling
Ophobning af affaldsstoffer i bindevævet er årsag til bla.cellulite. For meget syreophobning i kroppen aflejrer affaldsstofferne i bindevævet og giver bulet, slapt, hævet og ømt væv. Udover at være godt til regulering og aktivering af blodstrømmen til hud og muskler, så er cupping også godt mod ødem, som er væske i kroppen.
425,-

Ansigtsmassage
1 x afrens, hovedbundsmassage og massage af ansigt, skuldre og nakke. Afsluttende med tilpasset cremer.
295,-

Rygmassage
En behagelig rygmassage, der får en til at glemme stress og jag. 20min.
295,-

Lægmassage + fodmassage
Fødderne bliver afvasket med dejlige varme omslag. Derefter en behagelig massage af hele underbenet med særlig hensyn til den ofte ømme lægmuskel. Fødderne får kærlig pleje i form af massage og plejende creme.
425,-

Kropsmassage
Afstressende velvære massage. Til dig som har brug for at mærke hvordan spændinger og hverdagens stress løsner sig. Bemærk! Dette er ikke en Fysiurgisk massage, men en afslappende velvære massage. Varighed 45min.
695,-

TILLÆG Læbe Behandling
Forkæl dine læber og læbeomgivelserne med denne skønne behandling. Læberne bliver først exfolieret med en fugtgivende og plejende peeling gele med små korn. Derefter får du en læbemaske på som gør dine læber lækre bløde og fyldt op med fugt.
150,-

MAKEUP


Festmakeup
Ring eller skriv for at bestille tid en lørdag. Der kan nemlig ikke bestilles online til lørdage. OBS OBS OBS! Overvej om du ikke vil have farvet vipper/bryn og rettet bryn et par dage i forvejen. Det er super flot når det er gjort.
550,-

Brudemakeup Inkl. prøvemakeup
Kontakt mig gerne så finder vi sammen en dato for prøvemakeuppen og selve brudemakeuppen. Overvej om du ikke vil have farvet vipper/bryn og rettet bryn samtidig med prøvemakeuppen så du er helt klar til den store dag.
995,-

Brudemakeup
Brudemakeup på selve dagen. Kan kun bookes ved forudgående booking og betaling af Brudemakeup Inkl. prøvemakeup og lipgloss Ring eller skriv ved booking en lørdag da det er efter aftale

Konfirmations makeup
Overvej om du ikke vil have farvet vipper/bryn og rettet bryn nogle dage i forvejen så du er helt klar til den store dag. Ring eller skriv for booking
249,-

Makeup vejledning
Vi snakker bla. om brugen af foundation, pudder, øjenskygge, mascara, pensler. Vi kan både tage udgangspunkt i det makeup V.I.P.pe Lounge har eller dit eget makeup.
649,-

VEJLEDNING


Produkt vejledning
1/2 times uforpligtende vejledning i produkter der passer til DIG. Selvfølgelig HELT gratis.
 
Åbningstider


 
Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag 10:00 - 17:00
Onsdag Lukket
Torsdag 10:00 - 17:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk