BookingTidsbestillinger: Find og book en tid online under fanen "Booking" eller på tlf. 20 21 12 12. Du kan nemt booke en tid online, samt se priser her på hjemmesiden.

Vedrørende tidsbestilling pr telefon, kan jeg være optaget af behandling og derfor ikke kan komme til telefonen. Indtal derfor venligst en besked med tydelig navn og telefonnummer. Så ringer jeg tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at sende en sms.

Parkering: Der er flere muligheder for parkering, da klinikken ligger i indreby. Der er bla. store p-pladser på Torvet, Torvegården (Nørregade) og p-pladserne på Kattesund.

Afbud: Du skal melde afbud SENEST 24 timer før din behandling. Ellers tages der gebyr på 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse tages der gebyr på 100% af behandlingens pris.
Gavekort: Udsteder gavekort på alle ønskede beløb. Ønsker man gavekort tilsendt, pålægges der et gebyr på 30kr. Du får tilgengæld tilsendt gavekortet smukt pakket ind lige til at lægge på gavebordet.

Produkter: V.I.P.pe Lounge forhandler produkter til ansigts og kropspleje fra PHYTOMER som er ægte pionerer og førende inden for marine bioteknologi , verdens mest solgte neglelakker fra CND/Vinylux og den skønneste mineral makeup fra Mineralogie.

Kontakt V.I.P.pe Lounge: Hvis du har spørgsmål til behandlinger, produkter eller særlige ønsker så kontakt endelig indehaveren Helle Jakobsen.

Betaling: Der kan betales med mobilepay eller kontanter.

 
Åbningstider


 
Mandag 10:00 - 17:00
Tirsdag 10:00 - 17:00
Onsdag Lukket
Torsdag 10:00 - 17:00
Fredag 10:00 - 17:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk