Eyelash extensions med naturlige resultater

Få lavet vipper i afslappende omgivelser

Drømmer du om at få lavet eyelash extensions med single lashes, der giver et smukt og naturligt look? Så kan jeg hjælpe dig. Hos Vippe Lounge tilbyder jeg nemlig vippe extensions med smukke resultater, der er tilpasset til dig, og det udtryk du ønsker.

Min klinik ligger i Horsens, og her finder du altid en afslappet og behagelig atmosfære og stemning, hvor der er plads til at du kan slappe af og nyde behandlingen. Her tager jeg imod mange faste kunder fra omkringliggende byer som Hedensted og Skanderborg, og jeg er altid klar til at byde velkommen til nye kunder, der ønsker en behandling med eyelash extensions.

Få et personligt udtryk med vippe extensions

Med vippe extensions kan jeg hjælpe dig med at få lange og smukke vipper, der passer til dig og dit personlige, unikke udtryk. Jeg arbejder udelukkende med eyelash extensions af høj kvalitet, der ser utroligt naturlige ud. Som uddannet kosmetolog kan jeg sørge for, at du får præcist det look, du er ude efter.

De fleste vippe extensions holder typisk i 6-8 uger, men det er meget individuelt præcist, hvor lang tid der går. Jeg vil samtidig anbefale, at du får påfyldt dine extensions med nogle ugers mellemrum, hvis du vil være sikret, at vippernes fyldighed og udtryk holder. Vi tilbyder desuden også voksbehandling og brow lamination.

Kontakt mig og book en tid til at få lavet eyelash extensions

Kunne du tænke dig at få smukke, lange og naturlige vipper? Så kontakt mig i dag og book en tid til at få lavet eyelash extensions ved Vippe Lounge.

Jeg er altid klar til at hjælpe dig med dine vipper, og jeg kan derfor også tilbyde påfyldning af dine vippe extensions, hvis du har fået lavet dem i en anden klinik.​

Eyelash Extensions NYT SÆT

OBS OBS OBS! Husk at komme uden mascara. Ikke at det er nødvendigt, men hvis du ønsker at få farvet dine vipper inden Eyelash Extensions, er det VIGTIGT at det bliver gjort mindst et par dage inden da der ellers KAN ske en kemisk reaktion. Igen det er ikke nødvendigt da Eyelash vipperne er kulsorte og det samme er limen.

995,-

Opfyldning fra anden klinik

Denne behandling skal du vælge hvis du ønsker en opfyldning hvor dine eyelash er lavet på en anden klinik. Som MINIMUM skal halvdelen af eyelash være tilbage. Ellers er det et nyt sæt du skal vælge.

695,-

1 Uges opfyldning

MAKS 7 DAGE Dine eyelash skal være lavet hos V.I.P.pe Lounge, ellers skal du vælge opfyldning fra anden klinik.

275,-

2 Uges opfyldning

MAKS 14 DAGE Dine eyelash skal være lavet hos V.I.P.pe Lounge, ellers skal du vælge opfyldning fra anden klinik.

​​

375,-

3 Uges opfyldning

MAKS 21 DAGE Dine eyelash skal være lavet hos V.I.P.pe Lounge, ellers skal du vælge opfyldning fra anden klinik.

525,-

4 Uges opfyldning

MAKS 35 DAGE Dine eyelash skal være lavet hos V.I.P.pe Lounge, ellers skal du vælge opfyldning fra anden klinik.

680,-

Aftagning af eyelash

Vipperne fjernes med en limopløser, der skånsomt fjerner dine Eyelash. Forsøg ikke at fjerne dem selv, da du risikerer at ødelægge dine egne vipper

250,-

TILLÆG Læbe Behandling

Forkæl dine læber og læbeomgivelserne med denne skønne behandling. Læberne bliver først exfolieret med en fugtgivende og plejende peeling gele med små korn. Derefter får du en læbemaske på som gør dine læber lækre bløde og fyldt op med fugt.

150,-

Åbningstider​

Mandag 

10.00 – 17.00​

Tirsdag

10.00 – 17.00​

Onsdag

Lukket

Torsdag

10.00 – 17.00​

Fredag

10.00 – 17.00​

Weekend

lukket

Kontaktoplysninger

Amaliegade 5 st. th., 8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

+45 2021 1212

vippelounge@outlook.dk