Få lige præcis den ansigtsbehandling du drømmer om

Slap af og forkæl din hud i rolige omgivelser hos mig

Trænger din hud til lidt forkælelse, og kunne du godt tænke dig en afslappende ansigtsbehandling? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. I min klinik Vippe Lounge tilbyder jeg et stort udvalg af forskellige ansigtsbehandlinger til kunder fra bl.a. Horsens, Skanderborg og Hedensted.

Så leder du efter en skønhedsklinik med en afslappende atmosfære, hvor du kan nyde et par timers ren velvære i fred, så giv mig endelig et kald!

Nedenfor kan du se, et udvalg af de forskellige ansigtsbehandlinger jeg tilbyder. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i mit skønhedsunivers! 

Cyfolia 100% økologisk - PHYTOMER

100% økologisk ansigtsbehandling fra Phytomer. Produkterne er cremede og friske og de tager varer på huden og den fine hud om øjnene. Ekstraordinært ved denne behandling er den hele 30 minutter lange ansigts og øjenmassage med en nærende økologisk olie. Behandlingstid 60min + vejledning i hjemmepleje Indeholder: Hudanalyse Dobbeltafrensning Peeling Massage Maske Cremer

695,-

Extended Youth - PHYTOMER

Extended Youth genskaber huden og udfylder linjer. Dobbelt afrensning Hudanalyse. Peeling. Pure pore heating mask der absorberer affaldsstoffer og tilstopninger i huden. Øger iltningen i hudens celler. Dybderens ved næsen Ansigtsmassage udføres med stimulerende og nærende massagecreme. Efterfølgende masseres et koncentrat til udglatning af linjer med speciel massageteknikker ind i alle linjer samt der påføres et koncentrat til opstramning af underansigtet. Special masken tilberedes og påføres. Masken er en gummimaske som laver et mini facelift. Afsluttes med tilpasset serum og cremer tilpasset din hudtype. Behandlingstid 60min + vejledning i hjemmepleje Hvis dybderensning af hele ansigtet ønskes så HUSK at bestille det som tillæg til behandlingen.​

​695,-

Douceur Marine - PHYTOMER

Forbedrer hudens evne til at modvirke rødme og sensitivitet. Dobbelt afrensning af ansigt, hals og decolleté. Hudanalyse. Peeling af huden med enzympeeling. Pure pore heating mask (varme maske) masseres på huden med pensler, som giver en dejlig afslappende følelse. Masken absorberer affaldsstoffer og tilstopninger i huden samt øger iltningen i hudens celler. Dybderens ved næsen Ansigtsmassage udføres med nærende massagecreme. Speciel serum/creme perfecting bi gel påføres rødmende områder, Special masken tilberedes og påføres huden. Den styrker hudens barriere, beskytter og virker antiinflammatorisk Behandlingen afsluttes med serum, øjencreme samt dagcreme tilpasset din hudtype. Varighed: 60min + vejledning i produkter til hjemmepleje Hvis dybderensning ønskes af hele ansigtet, så HUSK at bestille det som tillæg til behandlingen.

695,-

Hydra Original - PHYTOMER

Intens fugttilførsel med økologiske og marine ingredienser. Dobbelt afrensning af huden Hudanalyse Peeling med den nye HYDRA EXFOLIATING MIST der samtidig giver din hud en skånsom peeling også tilføre fugt. Pure pore heating mask påføres og der udføres en massage med pensler. Masken absorberer affaldsstoffer og tilstopninger i huden. Øger iltningen i hudens celler. Dybderens ved næsen Ansigtsmassage udføres med nærende massagecreme Påføring af Replenishing hydrating serum samt Hydrating creamy mask med økologisk Nori alge, der styrker hudens evne til at modstå udtørring og stress. Afsluttes med tilpasset serum og cremer Vejledning i produkter Hvis dybderensning af hele ansigtet ønskes så HUSK at bestille det som tillæg til behandlingen.

695,-

Oligoforce Lumination - PHYTOMER

En behandling der arbejder på pigmentforandringer, rynker og udjævning af hudtonen. Med Oligoforce Lumination får du: - Mere glød - Reducering i intensiteten af pigmenteringer - Mere ensartet og lysende hudtone - Rynker er udglatte. Dobbelt afrensning af huden Peeling af ansigt, hals samt decollete Efterfølgende masseres Pure Heating Mask (Varmemaske) ind med den skøn massage udført med pensler - Masken opvarmer huden og sørger for at affaldsstoffer frigives fra huden. Herefter påføres 20% AHA (frugtsyre) Massage af ansigt, hals, decollete, nakke, skulderne og hovedbund. Sheetmasken påføres og du hviler i 15 minutter i stilhed. Behandlingen afsluttes med tilpasset serum og cremer. Behandlingstid 60min + vejledning i hjemmepleje Hvis dybderensning ønskes så HUSK at bestille det som tillæg til behandlingen.

695,-

Tillæg læbebehandling

Forkæl dine læber og læbeomgivelserne med denne skønne behandling. Læberne bliver først eksfolieret med en fugtgivende og plejende peeling gele med små korn. Derefter får du en læbemaske på som gør dine læber lækre bløde og fyldt op med fugt.

150,-

Tillæg dybderens

Bruges som tillæg hvis du ønsker ekstra dybderens i en af ansigtsbehandlingerne. Der er dybderens ved næsen i alle ansigtsbehandlinger som er inkluderet i prisen. Teenagerbehandlingen (dybderens) skal der ikke bestilles ekstra tillæg.

150,-

TILLÆG Relax Back Beauty Treatment

Afslappende rygbehandling der starter med at du får en lækker peeling af ryggen med Gentle Scrub fra PHYTOMER. Derefter en let blid rygmassage så du kommer helt ned i tempo samtidig med at du lytter til den blide musik der følger hvilepulsen. Efter massage skal du om på ryggen, hvor Self Heating masken bliver blandet. Den indeholder blandt andet Marina Complex som afspænder musklerne. Den er med til at øge afslapningen samtidig med at den gør sit arbejde ved at afgifte, renser og opfrisker huden. Masken ligger du med under din ansigtsbehandling. Masken bliver vasket af og din ryg bliver smurt ind i velduftende Oligomer Well Being Sensation Body Cream fra Phytomer.

249, -

"Vie collection" ansigtsbehandling

PRO-COLLAGEN Lifting Firming Treatment - VIE COLLECTION

PRO-COLLANGEN- Lifting Firming Treatment- ansigtsbehandlingen er den nyeste behandling fra VIE COLLECTION. Det er en opstrammende behandling der genskaber hudens fasthed. Inspireret af medicinske teknikker, der kompenserer for tabet af de kollagerne fibre i huden. Med specielle massage teknikker som genskaber vævet, samt brugen af specielt designet face-shaper (Ruller UDEN nåle) kan vi hjælpe huden med et løft. Under behandlingen påføres der dobbelt maske der har til job at aktiver fibroblasterne, som er de celler som står for kollagen produktionen. TIME CONTROL Deep Wrinkle EGF Mask der genskaber fylden og giver fasthed Plasticizing Mask with Peptide ProCollagen er en gummimaske der opstrammer huden Varighed: 60min + vejledning af hjemmepleje Anbefales som et kurforløb med 3 behandling over en periode på 3-4 uger. Ved bestilling på et kurforløb opnås en rabat på 20% Kan anvendes sammen med ultra concentrated acid peel for en optimal effekt.

795, -

3D Wrinkle Smoothing Densifying Treatment - VIE COLLECTION

3D Wrinkle Smoothing Densifying Treatment er behandlingen til dig som gerne vil dine linjer og rynker til livs. Med denne behandling bliver huden mere glat og jævn. Linjer og rynker gøres mindre synlige og huden fyldes op med fugt. Helt UDEN brug af nåle. Synlige resultater fra 1. behandling! 3D Wrinkle Smoothing Densifying Treatment er en supplerende eller alternativ behandling til botox og fillers. I behandlingen arbejdes der med: Et peptide der ligner og opføre sig som Botox ved at sætte sig på modtager receptoren* som forhindre at give musklen besked om at skulle trække sig sammen. Hyaluronsyre** til at udglatte og opstramme rynker samt at den fugter intens. 3D Wrinkle Smoothing Densifying Treatment er en ansigtsbehandling der præcis og effektiv laver en udbedring på etablerede linjer ved hjælp af teknikker samt produkterne der er inspireret af botox og restylane indsprøjtninger. Her arbejdes dog HELT UDEN brug af nåle. I denne behandling får du videnskabens mest højteknologiske cosmeceutical ingredienser, der leverer de samme synlige resultater som injektioner mod aldring. Behandlingen tager 60min + vejledning af hjemmepleje produkter til optimal resultat. Hvis du ønsker udrensning, skal du huske at booke TILLÆG dybderens. DU kan med fordel købe et kurforløb hvor du får 3 behandlinger inden for maks 4 uger. Ved kurforløb får du minus 20% *En receptor er et protein, som sidder i cellemembranen eller inde i cellen. Receptoren ændrer struktur, når den binder til et bestemt stof og kan på den måde modtage et signal og reagere på signalet ved at videresende et nyt signal**Hyaluronsyre findes i 3 forskellige molekyler -lav molekylær vægt, Høj molekylær vægt og Fri højmolekylær vægt) og hos Vie Collection findes de alle 3.

795, -

Rosa control anti-redness treatment - vie collection

Kan du genkende en eller flere af nedenstående tilstande? Så har jeg den perfekte løsning til dig! · Pludselig rødme · Vedvarende rødme · Rødme med synlige blodkar · Intens rødme med bumser En aktiv behandling som samtidig beskytter, beroliger og korrigerer rødme. Synlige resultater. Behandlingen er tester under dermatologisk forhold. Behandlingen består af: Afrensning af ansigt, hals og décolleté Enzympeeling til sensitiv hud. Serum påføres indeholdende blandt andet Vitamin B5 og BPX (genskaber kapillærerne og korrigere rødme) Massage udføres med vores ultra afslappende værktøj som lindrer, beroliger, stimulerer mikrocirkulationen og virker afslappende. Efterfølgende en manuel drænerende massage. Dernæst påføres special masken om er fyldt med vitaminer som B3, C-vitamin og allantoin. Masken fjernes og serum, øjencreme samt dagcreme påføres. Massagen med værktøjet udføres endnu en gang. Behandlingen afsluttes med vejledning i produkter og videre behandlingsforløb. Det anbefales at få et kurforløb for optimalt resultat. Ved køb af kurforløb på minimum 3 behandlinger inden for 3-4 uger opnår du en rabat på 20%

795,-

Mesoforce - vie collection

Mesoforce er for dig med en tør, dehydreret og grå hud uden fylde. Huden boostes med vitaminer samt genopbyggende ingredienser. Du får en fornyet hud genopfyldt med fugt. Dobbelt afrensning af huden. Hudanalyse. Derefter lækker peeling med Modeling Butter og Micro-D, der fjerner døde hudceller og giver øjeblikkelig liv til huden. Påføring af den valgte vitamin serum: Vita C = Trist hud, slap hud eller rygerhud Vita B = Sensitiv hud Vita E = stresset og udsat hud Massage med Special mesorulle fra VIE COLLECTION der blandt andet øger blodcirkulationen og hjælper med at indsluse den valgte serum og de efterfølgende produkterne. Afslappende massage af hovedhund, ansigt, hals, décolleté, nakke, skulder og hænder. Special Maske fra VIE COLLECTION Tilpasset cremer og serum Vejledning i hjemmepleje Varighed 50min

795, -

Frugtsyre ultra concentrated acid peel 20% - vie collection.

Glycolsyre peeling for optimal cellefornyelse og reducering af rynker og hyperpigmentering. Dobbelt afrensning af huden. Exfoliering af huden med special blandet peeling fra VIE COLLECTION. Påføring af Glycolsyre der giver en effektiv og sikker eksfoliering. Hovedbund, nakke og håndmassage. Specialmaske fra VIE COLLECTION for optimal fugt af huden. Tilpasset serum og cremer. Vejledning i hjemmepleje Varighed 45min Hvis dybderensning ønskes så HUSK at bestille det som tillæg til behandlingen.

595,-

Tillæg læbebehandling

Forkæl dine læber og læbeomgivelserne med denne skønne behandling. Læberne bliver først eksfolieret med en fugtgivende og plejende peeling gele med små korn. Derefter får du en læbemaske på som gør dine læber lækre bløde og fyldt op med fugt.

150,-

Tillæg dybderens

Bruges som tillæg hvis du ønsker ekstra dybderens i en af ansigtsbehandlingerne. Der er dybderens ved næsen i alle ansigtsbehandlinger som er inkluderet i prisen. Teenagerbehandlingen (dybderens) skal der ikke bestilles ekstra tillæg.

150,-

Tillæg relax back beauty treatment

Afslappende rygbehandling der starter med at du får en lækker peeling af ryggen med Gentle Scrub fra PHYTOMER. Derefter en let blid rygmassage så du kommer helt ned i tempo samtidig med at du lytter til den blide musik der følger hvilepulsen. Efter massage skal du om på ryggen, hvor Self Heating masken bliver blandet. Den indeholder blandt andet Marina Complex som afspænder musklerne. Den er med til at øge afslapningen samtidig med at den gør sit arbejde ved at afgifte, renser og opfrisker huden. Masken ligger du med under din ansigtsbehandling. Masken bliver vasket af og din ryg bliver smurt ind i velduftende Oligomer Well Being Sensation Body Cream fra Phytomer.

249,-

"Phytoceane" ansigtsbehandling

Shirakami - PHYTOCEANE

Fugtgivende ansigtsbehandling der gennemfugter din hud og beskytte den med virkningsfulde antioxidanter. Behandlingstid: 45min

595,-

Herre ansigtsbehandlinger

Mens room

Dette er ansigtsbehandlingen til den selvbevidste mand. Behandlingen skræddersyes til et individuelle behov med produkter fra Phytomer. I dag ønsker mænd at være præsentabel og i større grad benytter sig af skønhedsklinikker. Her får de blandt andet fjernet uønsket hårvækst på kroppen samt rettet bryn. De fleste mænd har det godt med deres krop og udseende, men samtidig vil de gerne bevare eller tilføje et strejf af det ungdommeligt look. Varighed 60min

595,-

Mens vip room

Dette er ansigtsbehandlingen til den selvbevidste mand. Behandlingen skræddersyes til et individuelle behov med produkter fra Phytomer. INKL fjernelse af ørehår og næsehår I dag ønsker mænd at være præsentabel og i større grad benytter sig af skønhedsklinikker. Her får de blandt andet fjernet uønsket hårvækst på kroppen samt rettet bryn. De fleste mænd har det godt med deres krop og udseende, men samtidig vil de gerne bevare eller tilføje et strejf af det ungdommeligt look. Varighed 70min

695,-

Mens gold vip room

Dette er ansigtsbehandlingen til den selvbevidste mand. Behandlingen bliver skræddersyet til et individuelle behov med produkter fra Phytomer. INKL voks af ørehår, næsehår og ryg. Ingen sol eller solarium mindst 24 timer før behandlingen. Ingen sol, solarium eller klorvand i 48 timer efter behandlingen. Undgå stramtsiddende tøj de første par timer. I dag ønsker mænd at være præsentabel og i større grad benytter sig af skønhedsklinikker. Her får de blandt andet fjernet uønsket hårvækst på kroppen samt rettet bryn. De fleste mænd har det godt med deres krop og udseende, men samtidig vil de gerne bevare eller tilføje et strejf af det ungdommeligt look. Varighed ca.90min

1095,-

Tillæg relax back beauty treatment

Afslappende rygbehandling der starter med at du får en lækker peeling af ryggen med Gentle Scrub fra PHYTOMER. Derefter en let blid rygmassage så du kommer helt ned i tempo samtidig med at du lytter til den blide musik der følger hvilepulsen. Efter massage skal du om på ryggen, hvor Self Heating masken bliver blandet. Den indeholder blandt andet Marina Complex som afspænder musklerne. Den er med til at øge afslapningen samtidig med at den gør sit arbejde ved at afgifte, renser og opfrisker huden. Masken ligger du med under din ansigtsbehandling. Masken bliver vasket af og din ryg bliver smurt ind i velduftende Oligomer Well Being Sensation Body Cream fra Phytomer.

249,-

Tillæg dybderens

Bruges som tillæg hvis du ønsker ekstra dybderens i en af ansigtsbehandlingerne. Der er dybderens ved næsen i alle ansigtsbehandlinger som er inkluderet i prisen. Teenagerbehandlingen (dybderens) skal der ikke bestilles ekstra tillæg.

150,-

Tillæg læbebehandling

Forkæl dine læber og læbeomgivelserne med denne skønne behandling. Læberne bliver først eksfolieret med en fugtgivende og plejende peeling gele med små korn. Derefter får du en læbemaske på som gør dine læber lækre bløde og fyldt op med fugt.

150,-

Ansigtsbehandlinger

Diamantslibning

Diamant peeling er effektiv exfoliering, hvor man fjerner det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en mere fast og glat hud med masser af glød. Derudover mindsker behandlingen rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering. - Giver huden en sundere glød - Ensarter og udglatter huden - Reducerer rynker og linjer - Reducerer pigmentforandringer - Mindsker ar - Mindsker porer - Reducerer akne og uren hud. Varighed 45min

595,-

Diamantslibning med frugtsyre

Diamant peeling er en blid og effektiv exfoliering, hvor man fjerner det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs. Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en mere fast og glat hud med masser af glød. Derudover mindsker behandlingen rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering. - Giver huden en sundere glød - Ensarter og udglatter huden - Reducerer rynker og linjer - Reducerer pigmentforandringer - Mindsker ar - Mindsker porer - Reducerer akne og uren hud. INCL. FRUGTSYRE der er med til at binde fugten i huden. Varighed: 60min + vejledning af hjemmepleje

695,-

Frugtsyre AHA

Glycolsyre peeling for optimal cellefornyelse og reducering af rynker og hyperpigmentering. Dobbelt afrensning af huden. Exfoliering af huden med special blandet peeling fra VIE COLLECTION. Påføring af Glycolsyre der giver en effektiv og sikker eksfoliering. Hovedbund, nakke og håndmassage. Specialmaske fra VIE COLLECTION for optimal fugt af huden. Tilpasset serum og cremer. Vejledning i hjemmepleje Varighed 45min Hvis dybderensning ønskes så HUSK at bestille det som tillæg til behandlingen.

595,-

VIP Deluxe

Forkæl dig selv med denne VIP ansigtsbehandling. Behandlingen starter med en let afslappende rygmassage. Derefter skal du om på ryggen at ligge hvor PHYTOMER RELAX BACK HEAT MASK bliver lagt langs rygsøjlen. Den øger afslapningen og huden afgiftes. Derefter en dobbelt afrensning af huden, hudanalyse samt peeling. Farvning af vipper og bryn inkl. retning. Afslappende udrensende massage med PHYTOMER PURE HEAT MASK der masseres ind med pensler. Varmen åbner hudens porer så de får en behagelig dybderens. Massage af hovedbund, ansigt, hals, décolleté og hænder. Læberne eksfolieres og læbemaske påføres. Specialmaske påføres fra Phytomer eller Vie Collection afhængig af hudtype. Speciel øjenmaske fra Phytomer eller Vie collection (afhængig af hvilken specialmaske der bliver brugt til ansigtet) der opstrammer, udglatter og fugter øjenomgivelserne. Cremer og serum tilpasset din hud. Vejledning i hjemmepleje. Varighed: 120minutter af ren forkælelse.

1450,-

Teenagebehandling - Dybderens

En Teenagebehandling er faktisk ikke kun til en teenager. Alle med hudproblemer kan få brug for at få fjernet hudorme, milier (talgknopper) og bumser samt få behandlet den tørhed som ofte også er til stede. En ung hud er særlig sensitiv overfor snavs og forurening. Samtidig er den unge ud ofte udfordret af hudens overproduktion af fedt og talg, som kan give både bumser og en skinnende hud. Det er derfor vigtigt, at du husker at rense din hud 2 gang dagligt samt tilfører den fugt. Problemerne bliver oftest forværret, da de unge udtørrer huden med de forkerte produkter, eller slet ikke behandler den...... og så står vi med 2 problemer. En uren hud og en tør hud. Behandlingen består af: - Dobbelt afrensning - Hudanalyse - Peeling - Dybderensende varme maske der bliver masseret ind med pensler. Den er med til at blødgøre huden og gøre den klar til udrensning. - Udrensning - Maske - Tilpasset serum og cremer - Vejledning i produkter. Varighed 45min

495,-

Mini Ansigtsbehandling

2 x afrens, peeling, hovedbundsmassage kort massage af ansigt, skuldre og nakke, tilpasset maske og cremer. Behandlingstid: 40min

395,-

Ansigtsmassage

1 x afrens, hovedbundsmassage, massage af ansigt, skuldre og nakke. Behandlingstid: 30min

295,-

Tillæg læbebehandling

Forkæl dine læber og læbeomgivelserne med denne skønne behandling. Læberne bliver først eksfolieret med en fugtgivende og plejende peeling gele med små korn. Derefter får du en læbemaske på som gør dine læber lækre bløde og fyldt op med fugt.

150,-

Tillæg dybderens

Bruges som tillæg hvis du ønsker ekstra dybderens i en af ansigtsbehandlingerne. Der er dybderens ved næsen i alle ansigtsbehandlinger som er inkluderet i prisen. Teenagerbehandlingen (dybderens) skal der ikke bestilles ekstra tillæg.

150,-

TILLÆG - Relax Back Beauty Treatment

Afslappende rygbehandling der starter med at du får en lækker peeling af ryggen med Gentle Scrub fra PHYTOMER. Derefter en let blid rygmassage så du kommer helt ned i tempo samtidig med at du lytter til den blide musik der følger hvilepulsen. Efter massage skal du om på ryggen, hvor Self Heating masken bliver blandet. Den indeholder blandt andet Marina Complex som afspænder musklerne. Den er med til at øge afslapningen samtidig med at den gør sit arbejde ved at afgifte, renser og opfrisker huden. Masken ligger du med under din ansigtsbehandling. Masken bliver vasket af og din ryg bliver smurt ind i velduftende Oligomer Well Being Sensation Body Cream fra Phytomer.

Åbningstider​

Mandag 

10.00 – 17.00​

Tirsdag

10.00 – 17.00​

Onsdag

Lukket

Torsdag

10.00 – 17.00​

Fredag

10.00 – 17.00​

Weekend

lukket

Kontaktoplysninger

Amaliegade 5 st. th., 8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

+45 2021 1212

vippelounge@outlook.dk