​Kropsbehandlinger

Relax Back Beauty Treatment

Afslappende rygbehandling der starter med at du får en lækker peeling af ryggen med Gentle Scrub fra PHYTOMER. Derefter en let blid rygmassage så du kommer helt ned i tempo samtidig med at du lytter til den blide musik der følger hvilepulsen. Efter massage skal du om på ryggen, hvor Self Heating masken bliver blandet. Den indeholder blandt andet Marina Complex som afspænder musklerne. Den er med til at øge afslapningen samtidig med at den gør sit arbejde ved at afgifte, renser og opfrisker huden. Masken ligger du med i 15 minutter, hvor du samtidig får en dejlig hovedbundsmassage. Masken bliver vasket af og din ryg bliver smurt ind i velduftende Oligomer Well Being Sensation Body Cream fra Phytomer. Varighed 30min

​​

450,-

Cellulite behandling

Ophobning af affaldsstoffer i bindevævet er årsag til bla.cellulite. For meget syreophobning i kroppen aflejrer affaldsstofferne i bindevævet og giver bulet, slapt, hævet og ømt væv. Udover at være godt til regulering og aktivering af blodstrømmen til hud og muskler, så er cupping også godt mod ødem, som er væske i kroppen.

​​

425,-

Ansigtsmassage

1 x afrens, hovedbundsmassage og massage af ansigt, skuldre og nakke. Afsluttende med tilpasset cremer.

295,-

Rygmassage

En behagelig rygmassage, der får en til at glemme stress og jag. 20min.

​​

295,-

Lægmassage + fodmassage

Fødderne bliver afvasket med dejlige varme omslag. Derefter en behagelig massage af hele underbenet med særlig hensyn til den ofte ømme lægmuskel. Fødderne får kærlig pleje i form af massage og plejende creme.

​​

425,-

Kropsmassage

Afstressende velvære massage. Til dig som har brug for at mærke hvordan spændinger og hverdagens stress løsner sig. Bemærk! Dette er ikke en Fysiurgisk massage, men en afslappende velvære massage. Varighed 45min.

695,-

TILLÆG Læbe Behandling

Forkæl dine læber og læbeomgivelserne med denne skønne behandling. Læberne bliver først exfolieret med en fugtgivende og plejende peeling gele med små korn. Derefter får du en læbemaske på som gør dine læber lækre bløde og fyldt op med fugt.

​​

150,-

Åbningstider​

Mandag 

10.00 – 17.00​

Tirsdag

10.00 – 17.00​

Onsdag

Lukket

Torsdag

10.00 – 17.00​

Fredag

10.00 – 17.00​

Weekend

lukket

Kontaktoplysninger

Amaliegade 5 st. th., 8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

+45 2021 1212

vippelounge@outlook.dk